You are here

Acasa

Biban cu sos alb

Biban cu sos alb

250 g file de biban sau orice peste cu carnea alba
- o lingurita de unt
-o lingurita de faina
-o cana de lapte cald
-8 ciuperci
-sare
-piper
-patrunjel
-frunze de dafin
-o lingurita suc de lamaie

Ungeti un vas cu ulei si puneti pestele. Intr-o craticioara topiti untul apoi puneti faina si laptele. Amestecati bine apoi adaugati ciupercile taiate si mirodeniile. Fierbeti compozitia 4 minute la foc mediu, dupa care puneti-o peste peste. Acoperiti vasul cu o folie de aluminiu, coaceti timp de 20 de minute in cuptorul preincalzit. La final, presarati patrunjel verde deasupra.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter