You are here

Acasa

Chefal cu ciuperci ceapa si usturoi

Chefal cu ciuperci ceapa si usturoi

1 chefal de 1 kg,
o ceapa, 3-4 catei de usturoi,
patrunjel,
100 g ciuperci champignon,
2 pahare de vin alb sec,
unt,
sare

Intr-un vas de Jena pregatiti un strat din ceapa taiata, usturoiul si patrunjelul tocat peste care se pun apoi ciupercile taiate felii. Deasupra legumelor se pune chefalul, curatat si spalat, se sareaza, se toarna vinul alb si putina apa, se pun cateva bucati mici de unt. Se tine la cuptor timp de 45 de minute, la foc moderat; din cand in cand luati din zeama formata si turnati peste chefal.

Voteaza reteta: 
Average: 4 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter