You are here

Acasa

Chiftelute de branza cu bere si sardine

Chiftelute de branza cu bere si sardine

500 g brânză uşor sărată sau caş proaspăt
100 ml bere
100 g smântână
100 g unt
5 sardele în ulei
1 ceapă uscată sau verde
1 lămâie
3 morcovi raşi (pentru ornat)
piper alb
pătrunjel verde tocat

Razi brânza şi o pui într-un castron. Amesteci apoi brânza cu berea, smântână, untul şi ceapa rasă fin. Adaugi piper după gust. Tai peştele cubuleţe. Pe un platou faci un pat de morcov ras, stropit cu zeamă de lămâie. Cu palmele umezite, modelezi chifteluţe din pastă de brânză, montând în interiorul fiecăreia câte un cubuleţ de sardină. Tăvăleşti chifteluţele prin pătrunjel tocat foarte fin şi le aşezi pe un platou.

Mod de servire: 
Păstrezi chifteluţele la frigider şi le serveşti reci.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter