You are here

Acasa

Dorada in crusta de sare

Dorada in crusta de sare

dorada 200-300 g 4 buc.
sare grunjoasa 1500 g
oua 1 buc.
lamâie 160 g
faina 30 g
rozmarin dupa gust

Dorada se eviscereaza, se înlatura aripioarele, iar în interior se introduce rozmarin si felii de lamâie.
Se realizeaza un amestec din sare grunjoasa, faina, oua si apa cu care se acopera pestele.
Se gateste la cuptor timp de 25-30 minute la temperatura de 180ºC.

Mod de servire: 
Pestele se serveste în crusta de sare împreuna cu legume natur si lamâie.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter