You are here

Acasa

Dorada la cuptor aromata

Dorada la cuptor aromata

2 pesti dorada de marime medie
4 catei de usturoi;
4 felii de lamaie;
1 frunza mare de busuioc

Se curata pestele de maruntaie si solzi, se spala bine si se introduc in burta pestelui ingredientele de mai sus impreuna cu putina sare si putin piper proaspat macinat.
Apoi se stropeste/unge cu putin ulei de masline.
Pestele se introduce apoi la cuptorul preincalzit la 170-180 grade Celsius si se lasa circa 20-30 de minute. Cand e aproape gata (inainte cu 5 minute de a-l scoate din cuptor), stropiti pestele si cu putin otet balsamic, asa pielea se caramelizeaza in timp ce carnea ramane frageda si suculenta.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter