You are here

Acasa

File de cod Alaska cu salsa mediteraneana

File de cod Alaska cu salsa mediteraneana

500g. file de cod alaska
4 nectarine coapte
1 grapefruit
1 ceapa rosie mica
1 ardei iute (chili)
1 lingurita miere rozmarin maruntit
busuioc
piper
sare
patrunjel sau frunze de busuioc,pentru ornat

Nectarinele se spala, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie cubulete. Feliile de grapefruit se curata de pielita interioara, astfel incat sa ramana pulpa. sucul care se scurge se pastreaza intr-un vas. Pulpa de grapefruit se taie bucatele. Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu grapefruit -ul si cu bucatelele de nectarine.
Pestele se spala, se usuca, se sareaza , se pipereaza din plin si se frige cateva minute intr-o tigaie teflonata in putin ulei de masline. Busuiocul si rozmarinul se amesteca cu sucul de grepfruit, se mai stoarce sucul de la inca o nectarina, se adauga putina sare,chili si o lingurita de miere , se amesteca bine si rezulta un sos delicios.

Mod de servire: 
Codul se aseaza pe un platou de servit, se adauga peste el amestecul de fructe si se stropeste cu sos.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter