You are here

Acasa

File de salau frantuzesc (Orly)

 File de salau frantuzesc

2 buc. file de salau
150 ml ulei
100 g faina
3 buc. oua
200 ml. sos tomat
sare si piper dupa gust

Fileul de şalău se porţionează. Ouăle se sparg şi se separă gălbenuşurile de albuşuri. Sosul tomat se încălzeşte.

Făina se amestecă cu gălbenuşurile de ou. Se adaugă albuşurile bătute spumă şi se amestecă pentru omogenizare. Fileurile se sărează, se trec prin această compoziţie şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Mod de servire: 
Preparatul se poate servi cu garnitură din cartofi prajiti, cu sos tomat sau mujdei. Se serveşte cald.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter