You are here

Acasa

Fileu de salau cu sos de vin

Fileu de salau cu sos de vin

4 fileuri salau,
1 ceapa,
1 pahar vin alb
50g unt,
10g faina,
1 galbenus ou,
200g smantana,
1 leg. patrunjel verde,
sare,
piper

Se ruleaza fileurile, fixandu-le cu scobitori. Se pun la fiert intr-o cratita cu ceapa tocata, vinul, patrunjelul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba acoperit 10 minute, apoi se scot fileurile si se tin la cald, iar zeama in care au fiert se strecoara. Se incalzeste untul, amestecandu-l pe foc cu faina, fara ca aceasta sa prinda culoare. Se stinge cu zeama strecurata si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute, amestecand mereu. Se leaga apoi sosul cu galbenusul, se amesteca cu smantana si se toarna peste rulourile tinute la cald.

Mod de servire: 
Se serverste pe platou sau pe farfurie si se garniseste cu rosii mici, inabusite in unt. Se scot scobitorile.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter