You are here

Acasa

Hering cu sos tomat la cuptor

Hering cu sos tomat la cuptor

6 bucati hering
2 bucati de ardei gras
2 bucati de usturoi
100ml de ulei de masline
1 lamaie
100ml de vin
7 linguri de pasta de tomate
6 rosii
5gr de otet
5gr de piper
5gr de sare
150ml de apa

Se spala pestele hering, se taie si indeparteaza capurile, se cresteaza in doua si se condimenteaza, piper si se stropeste cu ulei de masline.
Heringul se impaneaza cu usturoi si se aseaza in tava, se adauga rosiile taiate rondele, ardeiul gras taiat feliute si putina apa.
Se da la cuptor si cand este pe jumatate facut se adauga sosul, care se prepara din usturoiul freacat cu putina sare si ulei si se adauga peste pasta de tomate.
Se adauga vinul si otetul, deasupra feliute de lamaie si se da din nou la cuptor.

Voteaza reteta: 
Average: 4 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter