You are here

Acasa

Macrou cu ceapa

Macrou cu ceapa

-macrou – 2, de marime medie
-ceapa, 4-5 capatani
-pasta de tomate – 2-3 linguri
-sare – dupa gust
-piper negru – 1/2 lingurita

Macroul este curatat de solzi si viscerele sunt eliminate de fulgi negri. Taiati capul, se spală bine şi se taie în bucăţi de circa 1,5 cm grosime.

Se fierbe in apa aproximativ 10 minute. Intr-un vas separat, puneti ulei si ceapa tocata – primul dintre cele doua jumatati, apoi fiecare jumatate dintre benzi. Adaugati un pic de apă şi continuati sa preparati tocana.

Apoi se adaugă bucăţi de peşte, sare, piper şi se fierbe până când ceapa se înmoaie. În cele din urmă se adaugă pasta de tomate şi se fierbe ceva mai mult.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter