You are here

Acasa

Macrou la cuptor a la grec

1kg. macrou
200ml. vin alb,
200ml. suc de rosii,
50ml. ulei,
1 lamaie ,
6 catei de usturoi,
1-2 foi dafin,
sare piper, cimbru
(busuioc,usturoi,hrisca,cimbru,enibahar,patrunjel)

Se pune pestele intr-un vas ,(care merge la cuptor), se stopeste cu zeama de lamaie ,se condimenteaza, apoi se da la frigider acoperit cu folie alimentara, pentru 30min.

Amestecam intr-un vas, sucul de rosii , vinul, uleiul, cimbrul si acest sos se toarna peste peste (dupa ce este scos de la frigider).
Potrivim de sare si piper si dam la cuptor pentru 40-50min.

In vas ,se va forma un sos mai gros, , ca cel dintr-o conserva de peste( de tomate, bineinteles).

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter