You are here

Acasa

Morun cu rosii si dovlecel

Morun cu rosii si dovlecel

2 rondele de morun
1/4 lingurita de piper proaspat macinat
sare de mare
3 linguri de ulei
1 lingura de unt
250 g rosii cherry coapte
un fir de praz
1 lingurita zahar tos
cateva frunze de cimbru uscat
1/2 dovlecel
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei iute

Condimenteaza pestele cu sare si piper proaspat macinat.
Pune 2 linguri de ulei intr-o tigaie cu fundul gros si frige pestele bine condimentat pentru 2 min pe fiecare parte.
Scoate pestele si lasa-l acoperit pe o farfurie. In aceeasi tigaie mai aduga si a 3-a lingura de ulei si o bucatica de unt si caleste prazul taiat mai marisor. Cand prazul este moale, adauga ardeiul gras si cel iute si dovlecelul taiate cuburi. La sfarsit se adauga rosiile, zaharul si cimbrul.
Verifica de sare si piper legumele si aseaza pe farfurie o bucata de peste cu garnitura de legume si mamaliguta.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter