You are here

Acasa

Pastrav cu vin si verdeturi

Pastrav cu vin si verdeturi

3 buc pastrav
1 ceapa mica
1/2 legatura patrunjel verde
cateva fire de ceapa verde
1/2 pahar de vin alb sec
50 g unt
sare, piper

Se curata si se spala bine pestii, apoi se sterg cu un servet si se sareaza/pipereaza, atat in exterior cat si in interior. Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca intr-un castronel.
Ungem un vas termorezistent cu jumatate din cantitatea de unt, presaram tot jumatate din cantitatea de verdeturi, apoi asezam pestii, ii ungem cu restul de unt si punem deasupra restul de verdeata. Turnam vinul si coacem la cuptorul incins la 180 grade, timp de 20 min.

Mod de servire: 
Serviti cu felii de lamaie si cartofi natur.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter