You are here

Acasa

Pate de macrou afumat

Pate de macrou afumat

400 grame macrou afumat
200 grame crema de branza
3 lamai
1 legatura patrunjel proaspat
2 tije de telina tocate fin
Ulei de masline
6 felii de paine

Indeparteaza pielea de pe bucatile de macrou si scoate oasele. Pune bucatile de peste intr-un robot de bucatarie. Adauga crema de branza, sucul si coaja de la o lamaie si cateva frunze de patrunjel. Mixeaza-le 20 de secunde sau pana cand obtii o un pateu cremos si fin. Adauga sare si piper.
Intr-un bol pune restul de patrunjel tocat, cateva frunze de telina si tijele tocate. Pune suc de lamaie, ulei de masline, sare si piper.
Pune o tigaie la incins. Dupa ce s-a infierbantat, adauga feliile de paine si lasa-le sa se friga cate 1 minut pe fiecare parte.
Taie o lamaie in felii si serveste-o impreuna cu pateul, painea prajita si salata de verdeturi.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter