You are here

Acasa

Pateu din macrou, branza de vaci si nuci

Pateu din macrou, branza de vaci si nuci

1 macrou afumat,
250 g brânza de vaci,
3 linguri unt,
1 păhar lapte,
3 linguri miez de nucă pisat,
8-10 măsline,
lămîie,
piper negru măcinat.

Tăiem macroul file, il înmuiem în lapte (ca să fie mai fin) timp de 1-2 ore, apoi il mixam în blender sau il dăm prin maşina de tocat împreuna cu branza şi nucile.
Adăugam untul moale, piperul și mixam bine. Putem servi pateul pe un cruton de pâine prajita.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter