You are here

Acasa

Placinta dunareana cu peste si ciuperci

Placinta dunareana cu peste si ciuperci

2,5 kg file de peşte
1 mână ciuperci uscate
2-3 cepe
1 morcov
1 chiflă mare
2-3 ouă
piper
sare
ulei

Ciupercile curăţate le speli şi le fierbi în apă cu un vârf de cuţit de sare, apoi când sunt gata le scurgi, le toci mărunt şi le căleşti în ulei încins. Adaugi ceapa tocată fin şi morcovul ras.
Compoziţia, după ce s-a răcit, o amesteci cu ouăle fierte tari şi mărunţite. Peştele îl treci prin maşina de tocat şi îl amesteci uşor cu o chiflă înmuiată în apa în care au fiert ciu­percile şi scursă bine.
Impărţi umplutura de peşte în două, o parte o întinzi într-un strat uniform, într-o tavă unsă cu ulei, peste care pui amestecul de ciu­perci şi acoperi cu restul de compoziţie din peşte. Dai tava la cuptor, la foc potrivit.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter