Retete Pastrav

-Pastrav in papiota cu morcov si busuioc
-Pastravi în aspic
-Pastrav in smantana
-Pastravi in sos Cameline
-Pastrav in sare
-Pastrav in bacon
-Pastrav in crusta de alune
-Pastravi a la Jamie
-Pastravi a la Grenoble
-Pastrav a la Florence
-Pastrav a la venitienne
-Pastrav somonat cu sos
-Pastrav indigen la cuptor
-Pastrav la cuptor cu mamaliguta
-Pastrav la cuptor cu migdale
-Pastrav la cuptor cu sos cremos
-Pastrav la cuptor
-Pastrav la gratar I
-Pastravi la gratar II
-Pastrav la gratar cu mamaliga si sos picant
-Pastrav la gratar pe pat de rucola
-Pastrav la tigaie
-Pastrav cu nuci
-Pastrav cu ovaz si crema alba
-Pastravi cu cartofi noi
-Pastrav cu galbiori si sos de afine
-Pastrav cu mango
-Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor
-Pastrav cu cartofi la cuptor
-Pastrav cu migdale si verdeata
-Pastrav cu sos de migdale
-Pastrav cu bere
-Pastrav cu vin si verdeturi
-Pastrav cu piure de mazare
-Pastrav cu salsa de legume
-Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor
-Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre
-Pastrav cu porumb si brocoli
-Pastrav cu rosii si masline la cuptor
-Pastrav cu legume la cuptor
-Pastrav cu legume in aburi si sos beurre blanc
-Pastrav cu pesmet si susan
-Pastrav cu portocala si ierburi la gratar
-Pastrav cu piper verde la cuptor
-Pastrav cu piper verde si lamaie
-Pastravi cu smantana si nuci
-Pastravi cu sos de maioneza
-Pastravi cu sos gascon
-Pastrav cu sos de iaurt
-Pastravi cu sos dobrogean
-Pastrav cu sos fin de unt
-Pastrav cu sos verde
-Pastrav cu crusta de hrean
-Păstrăv cu sos picant
-Pastrav cu migdale si orez cantonez
-Pastrav cu masline
-Pastrav cu miere
-Pastravi cu bere
-Pastrav cu lamaita
-Pastravi cu migdale
-Pastravi cu unt
-Pastrav cu rosii în sos de portocale
-Pastrav cu salata de fasole verde
-Pastrav umplut cu branza si stafide
-Pastrav umplut la gratar
-Pastrav umplut cu orez si curmale
-Pastrav umplut cu somon si portocala
-Pastrav umplut cu salata de ciuperci
-Pastrav umplut in foitaj
-Pastrav picant cu lamaie
-Pastravi prajiti
-Pastrav prajit cu sos de capere
-Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
-Pastrav in sos de sofran si rodie
-Pastrav in sos picant cu naut
-Pastrav fiert
-Pastravi rasol I
-Pastravi rasol II
-Pastravul lui bunicu'
-Pastrav curcubeu
-Pastrav afumat cu budinca de sfecla
-Pastrav afumat in cuib de cartofi cu smantana
-Pastrav gratinat cu sos de hrean
-Salata cu pastrav afumat si ardei copti
-Salata de cruditati cu pastrav afumat
-Salata exotica de pastrav in pepene galben
-Salata cu muraturi si pastrav afumat
-Salata cu pastrav si sparanghel
-Salata de avocado si pastrav cu seminte de dovleac
-Saramura de pastrav
-File de pastrav la cuptor cu nuci de pin
-File de pastrav Cajun
-File de pastrav în sampanie
-File de pastrav la cuptor pe pat de legume
-File de pastrav cu salvie, rozmarin si baby spanac
-Pachetele de pastrav
-Plachie de pastrav
-Piure de conopida cu pastrav
-Crema de pastrav
-Rulada de spanac si pastrav
-Mousse de pastravi
-Risotto cu pastrav
-Tagliatelle cu pastrav
-Marinata de pastrav

You are here

Acasa » Retete de apa dulce

Retete Pastrav


Pastrav afumat in cuib de cartofi cu smantana
Preancalzesti cuptorul la 200*C.Folosind o "mandolina",razi cartofii fin,ii scurgi de lichid,ii amesteci cu ou,sare,piper.Ungi 12 forme mici de briose si pui 1/2 lingura amestec.


Pastrav in papiota cu morcov si busuioc
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati morcovul betigase subtiri. La fel, tijele de telina, mai ales daca luati din acelea mari, din supermarketuri. Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati morcovul si tijele de telina.


Pastrav in bacon
Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.
Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior.
Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.
Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la cap pana la coada. Punem intr-o tava unsa cu putin ulei, turnam vinul si dam la cuptor pana se rumeneste.


Pastrav la cuptor cu mamaliguta
Pastravul se tamponeaza bine , apoi se tine in apa cu sare, se asaza cu burta intro tava, unsa in prealabil cu unt sau ulei Se prajeste in cuptor. Intre timp se prepara mujdeiul de usturoi la care se adauga si smantana. Cand este gata se pune pastravul pe o farfurie alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.


Pastrav la cuptor cu migdale
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Ungeti un vas cu untul topit. Taiati pastravii la distanta de 3 cm si bagati feliile de lamaie in taieturi.Apoi punetii in vasul pt copt. Puneti 2 linguri de unt topit peste peste. Coaceti neacoperit pentru 20 de minute.Între timp, se incalzeste untul ramas intr-o tigaie la foc mediu.


Pastrav la gratar cu mamaliga si sos picant
Pestele se curata si se spala bine.Se unge pestele cu putin ulei de masline.Se condimenteaza bine(poate putin mai mult decat de obicei fiindca fiind la gratar nu intra condimentele atat de bine in peste).Se incinge gratarul si se frige pestele bine pe ambele parti.Se taie rosia feliute, ardeiul gras fasii subtiri, ardeiul iute se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei de masline


Pastrav cu bere
pestii se curata, se spala cu apa si cu zeama de la jumatate de lamaie, se usuca, se presara cu sare si piper, apoi se dau prin faina;ceapa si lamaile ramase se taie rondele, iar frunzele de dafin se rup in bucatele;pestii se aseaza intr-o tava, se inconjoara cu rondele de ceapa, iar feliile de lamaie se pun deasupra;


Pastrav cu sos de iaurt
Se amesteca bine castravetele dat prin razatoare cu iaurtul, mararul, coaja de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Bucatile de file de peste se presara cu sare, piper si zeama de lamaie iar apoi se pun intr-o tava la cuptor timp de 8 minute, pana se face. Peste bucatile de file se toarna sos si se orneaza cu felii de castravete.


Pastrav cu ovaz si crema alba
Se transeaza cu atentie pastravii in fileuri pentru a se obtine 4 bucati egale. Fiecare fileu de peste se unge cu lapte si apoi se presara pe ambele parti cu faina de ovaz.Se pun fileurile intr-o tava, se acopera ermetic cu plastic si se dau la frigider pentru 20 de minute.Se topeste untul in bol de inox deasupra aburilor doar usor cat sa poata fi prelucrat si se framanta bine cu o furculita.


Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
Se spala si se curata bine pestele care se sterge cu prosoape de hartie de apa, se sareaza, si se rostogoleste generos in faina de grau. Se prajeste in ulei incins, la foc mediu, pe fiecare parte. Important, daca nu prajiti in baie de ulei trebuie tinut mai mult timp de foc.Dupa prajire se scoate pe prosoape de hartie.


Pastrav gratinat cu sos de hrean
Păstrăvul se curăță de solzi, branhii și intestine, se spală bine, se crestează, se sărează și se pipărează.Ofelie de pâine se face firimituri și se lasă 10-15 minute să se usuce.Se rade hreanul sau se scoate de la borcan și se pune într-un bol.


Pastrav in crusta de alune
Puneti alunele într-un blender si sfarmatile la diensiunea pe care o doriti.
Fileul de păstrăv se spala si se usca cu un servet de hartie. Folosind un cutit ascutit, îndepărtați pielea de pe pește. Se condimentează cu sare și piper.

> >> pag.2 pag.3 pag.4

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter