You are here

Acasa

Salată cu hering afumat, grape-fruit și ceapă roșie

Salată cu hering afumat, grape-fruit și ceapă roșie

150 g hering afumat;
1 grape-fruit mare, roșu;
1 ceapă roșie, medie;
1 morcov mic;
1 linguriță de sare marină grunjoasă;
¼ linguriță piper alb proaspăt măcinat;
1 – 2 lingurițe ulei de măsline.

Grape-fruitul se taie în 2 jumătăți.
Se scoate miezul, iar emisferele de coajă se păstrează drept “cupe” pentru salată;
Miezul de grape-fruit se curăță de pielița albă, se păstrează doar pulpa, care se taie mărunt;
Ceapa curățată se toacă, se amestecă cu sarea și se lasă la odihnă 15 – 20 de minute, după care se spală bine și se stoarce, eliminându-se astfel sarea în exces și zemurile extrase de către sare;
Morcovul curățat se dă prin răzătoarea mică;
Peștele se taie în bucățele mici;
Se amestecă peștele cu pulpa de grape-fruit, ceapa și morcovul, se adaugă uleiul și se asezonează cu piperul proaspăt râșnit;
Se umplu cojile de grape-fruit cu acest amestec și se dau la rece.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter