You are here

Acasa

Salata de cartofi cu peste afumat

Salata de cartofi cu peste afumat

7-8 cartofi rosii fierti in prealabil
300 grame de peste afumat
5-6 ridichi
100 grame de boabe de porumb din conserva
un castravete verde
o ceapa rosie mare
100 grame de masline negre
50 ml de ulei de masline
25 ml de otet
o lingurita de sare mare
un sfert de lingurita de piper (optional)

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cuburi de marime potrivita.
Curatam pestele de oase si inlaturam pielita, dupa care il rupem bucati cu mana.
Spalam ridichile si castravetii si ii taiem felii.
Scurgem boabele de porumb din conserva.
Curatam si taiem ceapa rosie fideluta sau mici cubulete.
Optional putem taia si maslinele.
Punem intr-un vas mic uleiul, otetul si sarea si le amestecam bine.
Combinam intr-un castron incapator cartofii, pestele, maslinele, castravetele, porumbul, ceapa rosie, ridichile si turnam peste ele emulsia de ulei si otet.
Amestecam si dam la rece pentru macar jumatate de ora ca sa sa intrepatrunda aromele si sa ia cartofii putin gust (mie personal mi se par ca au un gust fad).

Mod de servire: 
Servim simplu ca si aperitiv.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter