You are here

Acasa

Salata de cartofi cu peste si smantana

Salata de cartofi cu peste si smantana

5 cartofi albi
un peşte afumat
o legătură ceapă verde
o ceapă roşie
un fir ţelină
1/2 legătură pătrunjel
3 linguri maioneză
2 linguri smântână
sare
piper

Cartofii se fierb în coajă timp de 30 de minute si apoi se curăţă. Intre timp, pestele se curăţă de oase şi se mărunţeste. Cele două tipuri de ceapă se taie, ţelina se taie si ea şi se amestecă cu pestele.

Se pun si cartofii calzi, tăiaţi cubuleţe, se adaugă pătrunjelul tocat şi maioneza amestecată cu smântână.

Mod de servire: 
Se amestecă, se rectifică gustul de sare şi piper şi se lasă 30 de minute înaiate de servire.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter