You are here

Acasa

Salau cu cartofi si sparanghel

Salau cu cartofi si sparanghel

pentru 4 portii:
800 g file de salau,
500 g cartofi,
400 g sparanghel,
1-2 linguri ulei de masline,
marar,
sare,
piper

Fileurile de salau presarate cu sare, piper, se prajesc pe gratarul incins sau le fierbeti. Cartofii curatati, se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie rondele sau ii lasati intregi daca sunt mai mici.
Se ung cu ulei si se presara cu putina sare. Sparanghelul, legat in manunchi, se fierbe 15-20 minute, in apa clocotita cu sare; se scoate din apa si se lasa sa se scurga.
Pe o farfurie se aseaza rondelele de cartofi, deasupra pestele, se orneaza cu fire de sparanghel si marar.

Voteaza reteta: 
Average: 4 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter