You are here

Acasa

Saramura lipoveneasca

Saramura lipoveneasca

peste, de preferat crap
ardei capia
ceapa
rosii
usturoi
sare si piper
cimbru
o lingurita delikat

Se pun pe gratar la copt: rosiile,ardeii si ceapa. Se curata de coaja si se dau prin masina de tocat sau blender. Se curata usturoiul si se adauga peste acestea tocat si el. Se pregateste jumatate de ceasca de apa cu o lingura secretul gustului legume, piper si sarea.Se toarna peste compozitie si se mai adauga si putin cimbru verde sau uscat.

Se curata pestele ,se cresteaza si se da cu sare,apoi se frige la gratar.

Mod de servire: 
Dupa ce s-a fript se aseaza pestele pe un platou si apoi sosul de saramura lipoveneasca si se serveste.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter