You are here

Acasa

Scrumbie afumata cu sos

Scrumbie afumata cu sos

Ingrediente (pentru 4 persoane):
800 g cartofi,
sare,
chimen,
o legatura mare de verdeata(patrunjel, marar),
2 cepe mici,
6 castraveciori murati,
200 g smantana acra,
un borcan de iaurt,
piper alb,
o lingura zeama de lamaie,
un varf de cutit coaja rasa de lamaie,
8 fileuri de scrumbie afumata.

Se spala bine cartofii si se fierb in apa cu sare si chimen. Verdeata se toaca marunt (se lasa doar cateva frunzulite pentru garnisit). Se curata o ceapa si se taie rondele, iar doi castraveciori se taie cubulete. Se mixeaza verdeata cu doua linguri de smantana, apoi se adauga restul de smantana si iaurtul. Se incorporeaza rondelele de ceapa, cateva cubulete de castraveciori, piper, putina sare, zeama si coaja rasa de lamaie. Se baga fileurile de scrumbie sub un jet de apa, se zvanta, se introduc in sosul de smantana si se lasa sa se patrunda. Se servesc cu cartofi fierti si curatati, garnisite cu restul de ceapa, castraveciori si verdeata

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter