You are here

Acasa » Blogs » pescarul's blog

Scrumbie umpluta cu verdeturi

Scrumbie umpluta cu verdeturi

4 scrumbii proaspete .
zeama de la 1 lamaie .
4 fire de ceapa verde .
4 fire de usturoi verde .
1 legatura marar .
1 legatura patrunjel .
ulei de masline .
sare,piper

Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.

Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.

Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia , se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se inveleste fiecare in folia de aluminiu.Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.

Mod de servire: 
Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.
Voteaza reteta: 
No votes yet
Anunturi: 

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter