You are here

Acasa

Somon afumat cu lamaie si risotto

Somon afumat cu lamaie si risotto

-170 g somon afumat
-1 ceapa tocata
-2 linguri de ulei de măsline
-350 g orez
-1 căţel de usturoi, tocat
-1 – ½ litri supa de legume
-85 g mascarpone
-un buchet pătrunjel, tocat
-suc de lamaie si coaja de la o lamaie
-rucola

Se caleste ceapă în ulei încălzit pentru aproximativ 5 minute. Adaugati orezul si usturoi, amestecand constant. Se toarnă un sfert din supa si se fierbe 20 de minute, amestecand ocazional, pana cand supa este complet absorbita, apoi se adaugă o altă jumătate de litru din ea şi, din nou acelaşi mod stânga pentru a absorbi.

Din ultima parte de supa faceti un risotto cremos. Indepartati de la căldură şi se adaugă somon, mascarpone, patrunjel si coaja de lamaie. Se presara cu piper, dar nu se adauga sare pentru ca somonul este probabil suficient de sarat.

Se mai lasa pentru aproximativ 5 minute şi se adaugă suc de lamaie dupa gust.

Mod de servire: 
Serviti cu rucola proaspata.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter