You are here

Acasa

Somon cu maioneza la cuptor

8 bucati file somon (bucati mai groase)
3 linguri pline(cu virf!)de maioneza Hellmann's
1 lingura de dressing & dip cu parmesan,garlic si lamiie(La Maison) (sau smintina groasa cu lamiie,parmezan si un pic de usturoi)
1 lingurita sos de hrean
1 lingurita de mustar Dijon
2 catei mici de usturoi,trecuti prin presa de usturoi
piper
2-3 linguri pesmet

Se incalzeste cuptorul la 200C(400F).
Se aleg felii de somon mai groase.Daca sint congelate se lasa la decongelat;se usuca bine cu un prosop de hirtie.
Se unge ,foarte putin,un vas rezistent la cuptor si se aseaza feliile de somon.
Se presara cu piper.
Intr-un bol se amesteca maioneza cu sosul,mustarul,si usturoiul.
Se pune cu o lingura acest amestec ,in mod egal ,pe fiecare felie de peste.Se intide apoi uniform si se presara cu pesmet.
Se pune la cuptor pentru15-20 minute pine pestele se desface in bucatele iar pesmetul este “bronzat”.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter