You are here

Acasa

Somon cu portocale si fenicul

Somon cu portocale si fenicul

4 fileuri de somon
2 linguri pasta miso
1 lingura de miere
2 linguri sake (sau vin alb sec)
1/2 lingurita ghimbir proaspat ras
1/2 portocala
1 fenicul cu frunze
sare și piper

Marinati somonul cu sare, piper, Miso, miere, sake și ghimbir cel puțin o oră sau peste noapte în frigider. Este mai ușor daca il pui in pungi închise ermetic.

Când este gata pentru gătit, Incalziti cuptorul la 190 ºC. Taiati portocala in felii subțiri (poate să rămana cu coaja), apoi taiati si bulbul de fenicul in felii subtiri. Intr-o tava asezati in straturi felii de portocale și felii de fenicul pe o foaie de copt. Așezați somonul marinat deasupra.(aruncați sosul rămas.) Acoperiti somon cu mai multe ramuri de frunze de fenicul. Coaceți timp de 15-18 minute sau până când este gata.

Mod de servire: 
Serviti imediata cu o garnitura de orez sau cartofi.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter