You are here

Acasa

Somon cu sos alb si marar

Somon cu sos alb si marar

2 fileuri de somon
1 lingura ulei de masline
2 linguri faina
1 catel de usturoi
80 ml vin alb
2 linguri suc de lamaie
piper

Pentru sos
2 linguri unt
2 linguri faina
250 ml lapte
Marar verde
Sare, piper

Pune la incins uleiul de masline intr-o tigaie. Fileurile de somon trebuie trecute prin faina, apoi puse in tigaie si prajite mediu, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Adauga usturoiul tocat, vinul, sucul de lamaie peste somon si lasa-le la foc mediu. Intoarce somonul cate un minut pe fiecare parte.
Intre timp prepara sosul: pune la topit untul intr-o tigaie si adauga si faina. Lasa-le sa fiarba la foc mic aproximativ 5 minute, amesteca in continuu pana cand devine fin. Dupa 5 minute, adauga incet laptele si amesteca pentru a se incorpora bine. Adauga mararul tocat, sare si piper.
Pune sosul alb cu marar peste somon si lasa-le pe foc mic, pana cand somonul este gata.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter