You are here

Acasa

Sufleu de conopida cu surimi

Sufleu de conopida cu surimi

1 conopida medie
1 punga de surimi
300g cascaval
200ml smantana de gatit
2 oua
putina curcuma
2 linguri ulei de masline
1 cubulet de unt
sare si piper dupa gust

Incepem prin a curatii conopida de frunze, cotor....etc. Spalam buchetelele de conopida in apa rece dupa care le punem la foc, sa fiarba 15 min.
Spargem ouale si le batem impreuna cu smantana, dam prin razatoare cascavalul si binenteles decongelam punga cu surimi.
Intr-un vas termorezistent punem in amestec conopida fiarta si surimi apoi turnam peste oule batute cu smantana si cubul de unt cu cele 2 linguri de ulei. Condimentam cu sare si piper si curcuma. Peste presaram cascavalul razuit.....intr-o proportie generoasa :)
Dam totul la cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 20 min fix.

Mod de servire: 
Se poate servi cu un sos simplu de iaurt amestecat cu un catel de usturoi zdrobit+condimente.
Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter