You are here

Acasa

Tarta cu macrou si praz

Tarta cu macrou si praz

Pentru aluat:
100 gr faina integrala
100 gr faina alba
100 gr unt
20 ml apa

Pentru umplutura:
3 oua
100 ml apa
100 ml lapte
3 fileuri macrou afumat condimentat
3 buc. praz
ceapa verde tocata

Cerneti impreuna cele 2 tipuri de faina si maruntit untul in amestec, formand firimituri.
Adaugati treptat apa si amestecati pentru a-i da consistenta de aluat.
Dati la rece 20 de minute.

Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Puneti aluatul intr-o forma de tarta de 30 cm diametru, apasandu-l usor pe marginile formei.
Coaceti aluatul 15 minute(binenteles ca nu este gata).

Feliati subtire prazul si puneti-l pe foc cu 100 ml apa, pana se inmoaie.
Bateti ouale cu lapte, maruntiti macroul afumat in compozitie si adaugati si ceapa verde tocata.
Puneti prazul pe fundul tartei si turnati deasupra amestecul de oua cu macrou.
Dati la cuptor inca 25 de minute, pana se incheaga bine tarta si se rumeneste usor.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter