You are here

Acasa

Tocana de macrou cu lapte de cocos

Tocana de macrou cu lapte de cocos

2 pesti macrou,
1 ardei gras verde,
1 ardei gras rosu,
1 lingura ulei,
2 catei usturoi,
1 cutie lapte de cocos,
cimbru,
cili,
sare,
piper

Pestii fara cap si coada, se taie in jumatate pe latime si se pun in apa clocotita cu sare, se lasa 5 min., apoi se scot, se lasa sa se racoreasca si se curata de toate oasele.
Se rup fasii. Intr-o tigaie mare cu ulei incins, se pun ardeii taiati subtire; cand incep sa se inmoaie, se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 1 min.
Se stinge cu laptele de cocos si se adauga sare, cimbru si cili; cand incepe sa fiarba, se pune pestele si se potriveste gustul cu sare, piper; se mai lasa 2-3 minute.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter