Fructe de mare în stil grecesc

800 g fructe de mare congelate,
1 ceapă,
200 g smântână,
300 g telemea,
200 g măsline verzi fără sâmburi,
4 căței de usturoi,
1 leg. mărar/pătrunjel verde,
2 gălbenușuri de ouă,
sare,
piper alb,
2 linguri ulei de măsline

Dezghețăm fructele de mare. Curățăm și tăiem ceapa, usturoiul și mărarul mărunt. Tăiem telemeaua cubulețe. Amestecăm gălbenușurile cu smântâna. În uleiul încins rumenim usturoiul, îl scoatem și punem ceapa, fructele de mare. Amestecăm continuu la foc mare câteva minute, până sunt gătite. Turnăm amestecul de smântână și amestecăm 1-2 min. Oprim focul, adăugăm telemeaua, mărarul, sare și piper după gust.

Mod de servire:
Servim imediat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *