Macrou la cuptor în folie de aluminiu

Macroul la cuptor cu ceapă și lămâie este un preparat delicios. Peștele la cuptor este gustos, suculent și crocant. Vă sfătuiesc să încercați macrou copt în folie, gătit conform celei mai simple rețete a noastră!

Ingrediente pentru 3 portii
Macrou – 1 buc.
Bulb de ceapă – 1 buc.
Lămâie – 1 buc.
Maioneză – 2 linguri. l.
Sarat la gust
Piper negru măcinat – după gust

1. Pregateste ingredientele. Curățați pestele și pregatiti legumele.

2. Curățați lămâia și tăiați-o în jumătăți de inele.

3. Tăiați ceapa în jumătăți de inele.

4. Pune în interior și în exterior sare și piper.

5. Periați interiorul și exteriorul peștelui cu maioneză.

6. Așezați o „pernă” de ceapă tocată pe două straturi de folie.

7. Așezați peștele deasupra, în interiorul căruia puneți pene de lămâie.

8. Înfășurați folia cu peștele sub forma unei bărci.

9. Așezați macrou învelit în folie într-un vas de copt.

10. Coacem macroul într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.

11. Pofta buna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *