Macrou la cuptor în sos de muștar-soia

Dacă îți place peștele la cuptor, atunci această rețetă de macrou și sos de soia este pentru tine. Peștele copt într-un sos minunat se dovedește a fi foarte fraged și suculent.

Ingrediente (pentru 4 portii)
Macrou – 2 buc.
Bulb de ceapă – 1 buc.
Pentru sos:
Sos de soia – 3 linguri
Muștar – 2 linguri
Maioneză – 2 linguri

Pregătiți 2 bucati macrou
macrou la cuptor

Cum se gătește macrou copt în sos de muștar-soia: Dezghețați macroul, scoateți capul, intestinul și spălați-l.

Tăiați în porții.

Curățați ceapa, spălați-o, tăiați-o în inele.

Faceți sosul. Se amestecă muștar, sos de soia și maioneză.

Înmuiați fiecare bucată în sos, lăsați-o la marinat timp de 20 de minute.

Porniți cuptorul.
Ungeți forma cu ulei vegetal. Puneți ceapa în primul strat. Puneți macrou pregătit pe el. Se acoperă cu sosul rămas.

Așezați vasul în cuptorul pe raftul din mijloc.

Coaceți macrou în sos de muștar-soia la 190 de grade până se rumenesc (25-30 minute).

Pofta buna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *